Elokuun LivBox 2016: Kohti uusia tuulia

Vihdoinkin odottamani LivBox on käsissäni. Tämä on tilaamani 2. boksi ja nyt voin sanoa että on parempi boksi kuin heinäkuussa kokonaisuudessaan. Pidemmittä puheitta, tässä kuvaa:


































Boksissa on 4 täysikokoista tuotetta ja 1 pienempi pakkauskoko ja 2 näytettä. Erittäin hyvin rahalle vastinetta. Hinta minulle oli siis 16,90 e. Seuraavassa kuva pakkauksen sisällöstä sanallisesti selitettynä, missä myös hinnat näkyvissä:


Tästä voi jo päätellä boksin todellisen arvon hyvin, mikä on seuraavaa: 13,90 e (Lumene) + 4,00 (Pepsodent) + 4,5 (Cutrin, 75 ml) + 9,90 e (Maybelline) + 0,86 e (Neutrogena, 15 ml) + 3,99 e (Cien) + 8,33 e (Ahava, 5 ml) = 45,48, eli yhteensä noin 45,50 euroa :D

Edellisen boksin hintaa en tullut laskeneeksi, mutta näppituntumalta oli halvempi kuin tämä. Laskemista vaikeutti epätietoisuus MSCHIC tuotteiden määrästä tuossa boksissa.



Tuossa tavarat vielä paremmin aseteltuna kuvaan. Paras aivan ehdottomasti on Lumenen pikakasvohoito! Ihan vasta kaupoissa käydessäni hipelöin tuota käsissäni ja melkein meinasin ostaa. Naamiota on kehuttu mm. blogimaailmassa ja tottakai se alkoi kiinnostamaan. En onneksi sitten ostanutkaan, ajattelin että sitten kun edellinen naamio loppuu (pitkään kestänyt Exuviance microderabrassion naamio). Sitä parempi yllätys, mitä lähemmäs toivomiaan tuotteita onnistuu sisältö menemään :) Ja nyt meni ihan lähelle. Tätä en ole vielä testannut, mutta päivitän postausta pikaiseen heti kun sen olen tehnyt, suunnitelmissa on hyvin pian.. Edit: nyt testattu ja tykkään :) Kirkastaa ja raikastaa kasvot, vaikutusaika vain minuutin. Sopii hyvin esimerkiksi aamuherätyseen. Tuoksussa on eteerisiä öljyjä, väri on harmaa ja koostumus savimainen sisältäen pikkuisia kuorivia rakeita. Tuotetta pyöritellään kasvoille ja minuutin päästä huuhtelu. Voisi aivan hyvin korvata kuorivan putsarin aamu/iltapesussa. Luulen että otan tämän aamuun.
Hammastahna on Pepsodentin uutuus ja on tervetullut, hammastahnaa menee paljon enkä edes näitä vähän vähän kalliimpia raaski yleensä edes ostaa. En ole vielä testannut enkä aiokaan heti avata, sillä edellinen hammastahna saa nyt ensin mennä. Uskon että hyvää on, ainakin aiemmista White Now -tuotteista olen tykännyt.
Cutrin Repair ISM conditioner on mukavan kokoinen tuote, normaali pakkauskoko on 200 ml ja tämä 75 ml, joten moneen käyttökertaan riittää. Väjätyt hiukseni tarvitsevat aina hoitoainetta, joten tämä on tervetullut. Erityisen kiva juttu että hoitsikka on kampaamosarjaa :) Tätäkään en vielä testaa, edelliset hoitsikat menossa, mutta arvostelua tulee viimeistään kuukauden loppuneet -postauksessa aikanaan.



Neutrogena Correct & Perfect - kuorintavoide on hieman erilaista Neutrogenaa, mihin olen tottunut. Rakeet hieman karkeampia ja biohajoavia, ei muovisia pikkupalloja, mitä blackhead eliminating -kuorinnassa. Tuntui kivalta iholla, testasin pikaisesti tänään. Jätti raikkaan ja puhtaan tunteen jälkeensä. Sisältää myös salisyylihappoa. Uskoisin että ostan tätä seuraavaksi kun tarvitsen kuorivaa putsaria.

Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate -seerumi oli mukana pikkuisena 5 ml näytteenä. Testasin tätä Neutrogena -putsarin jälkeen päivällä ja hyvältä iholla tuntui ja nopeasti imeytyi. Hieman silikoninen tuntuma alkuun tuli ja kappas, tuote sisältää 3.  ja 4. ainesosana silikonia. Yllä näiden oli mm. kuolleen meren vettä. Korkea silikonipitoisuus ei kovin paljon vakuuta, mutta kiva oli tätä testata kuitenkin. Meikin alle aamusta laitan, mutta tuskin pulloa tulen ostamaan.


Maybellinen uutuushuulipuna on samantapainen mattapuna kuin esim NYXin Soft Matte Lip Cream, josta olenkin oman postauksen tehnyt aiemmin. Hämmästyttävän samankaltainen. Pysyvyys samaa luokkaa, eli hyvä. Väri on nyt todella pirteä pinkki/vadelmanpunainen. Varmasti siksi, koska olin laittanut kauneusprofiiliini, että pidän värikkäästä meikistä. Se onkin totta mm. luomivärien osalta ;D Näin räikeää punaa en ehkä osaa kovin usein käyttää, mutta näyttää se huulilla kuitenkin upealta. Pitää rohkaistua käyttämään. Kaiken varalta poistin värikkäästä meikistä tykkäämisen LivBoxin kauneusprofiilista, ettei toista ihan näin kirkasta punaa tulisi pian. Peruskäytössä menee kuitenkin sitä neutraalimpaa, luonnollisen sävyistä punaa melko säännönmukaisesti päivittäin. Hyvä tuote kuitenkin, voisin hyvinkin ajatella ostaa Maybellinen Vivid Matte Liquid huuliväriä kaupasta jatkossa eri sävyssä :).


Viimeisimpänä ja mahdollisesti vähäisimpänä tulee vielä Lidin merkki Cienin vedenkestävä ripsiväri. Lidlin meikeistä minulla on aiempaa kokemusta; tein halpameikeistä hiljattain postauksen, jossa käsittelin Cien BB-voidetta ja huulipunaa, jotka mielestäni aivan hyviä tuotteita ovat hintaansa nähden. Voi olla että tämä yllättää hyvinkin, kuka tietää :D Mielenkiinnolla kokeilen sitten kun sen aika tulee. Otin vasta essencen ripsivärin käyttöön, joten Cieniä en viitsi pitkään aikaan nyt avata, sillä tunnetusti avattu ripsari kuivahtaa..















Tässä olikin runsas ja monipuolinen elokuun LivBoxin sisältö, mielestäni ehdottomasti hintansa arvoinen ja enemmänkin. Kokonaisarvosana vähintään 4/5, tykkään! LivBox -tilaukseni jatkuu ehdottomasti, mielenkiinnolla odottelen seuraavaa boksia, jossa pitäisi olla bloggareiden suosikkeja valittuna.

Kommentit

Suositut tekstit