Kiinnostavat uutuudet ostoslistalla: Lumene poskipunapisarat ja Mossa Vitamin oil coctail

Kävin katselemassa paikallisen Sokoksen kauneusosaston tarjontaa pitkästä aikaa. Ensiviikolla onkin jotkut alepäivät, jolloin pääsee sitten shoppailemaan myös.

Halusin nostaa esiin pari uutuutta, jotka hyvin todennäköisesti tulen hankkimaan :) Mossan Vitamin oil coctail tosin ei ihan uusi enää olekaan, mutta melko vastikään Suomen markkinoille tullut. Mossan tuotteet ja erityisesti tämä öljy on saanut paljon kehuja kauneusblogeissa ja pitihän minunkin testata ..ihastuin samantien! Öljy imeytyy iholle (kämmenselälle) kuin unelma ja iho tuntuu sen jälkeen täydellisen kosteutetulta eikä yhtään tahmaiselta.  Incl on vakuuttava sisältäen 10 öljyä ja vitamiineja yms.


Ensiviikolla tosiaan Sokoksella 3+1 -päivillä tämän tuotteen saa hintaan 11.90 (norm. 16,90). Pitääpä käydä hakemassa oma pois, mikäli ehdin..

Tässä kiinnostava uutuus, olivat juuri tuota ständiä laittamassa Sokoksella, tuotteilla ei ollut vielä hintojakaan näkyvillä :D Testailin tuota poskipunaa kämmenselälle ja vaikuttaa todella kiinnostavalta. Puna on seerumimaisen kosteuttava, levittyy todella hyvin ja antaa luonnollisen kuultavan lopputuloksen. Ihastuin heti ja uskon että tämä pipettipullo päätyy melko pian mulle kotiin.. 




Tässä kuvassa on pisara levitetty kämmenselälle, ei kovin hyvää käsitystä tästä kuitenkaan saa.. Huono valaistus

Lumenen suhteen kyseessä on kokonainen uudentyyppinen hoitava meikkisarja, johon kuuluu mm. seerumimeikkivoide, seerumipeiteaine, valopisarat, hehkupisarat (eli ilmeisesti varjostusta varten)


Kommentit

Suositut tekstit