Sleek MakeUP iPrimer -paletti

Tilasin kyseisen paletin jokin aika sitten Pretty.fi -verkkokaupasta kun se rupesi kiinnostamaan selailtuani luomiväripaletteja Sleek MakeUP -merkiltä, joka on edullinen brittimerkki. Olen huomannut, että sitä myydään myös Citymarketeissa, mutta siellä valikoima on melko suppea. Em. verkkokaupassa oli erittäin monia erilaisia paletteja.

Ensin ajattelin tilata tavanomaisen luomiväripaletin pastellisävyillä, kunnes silmään pisti primer -paletti. Sellaisesta en ollut aiemmin kuullutkaan. Googlasin ja katsoin videoita youtubesta ja vakuutuin, että tämän tarvitsen. Värit vaikuttuvat pigmenttisiltä ja sävyt lisäksi kauniilta. Kyseessä on siis paletillinen sävytettyjä luomiväriprimerejä ja paletista on tarkoitus valita luomivärin alle soveltuvan sävyinen primer. Tuote lupaa parantaa luomivärin pysyvyyttä ja antaa sävylle lisää hehkua ja syvyyttä.



Paletin nappeja suojaa muovikalvo, jossa sävyt nimettyinä: Moonshine, Calypso, Ultra violet, Dare devil, Pink frost, Silver lining, Noir, Peach, Money tree, Truffle, Money honey, Hot wired!


Tässä sävyt samassa järjestyksessä kuin paletissa. 1. rivi: Moonshine -> Silver lining


2. rivi. Sävyt: Noir -> Hot wired!

Sävyt ovat luonnonvalossa otetuissa kahdessa ylimmäisessä kuvassa parhaiten toistuneet. Sävyjen pigmenttisyys tulee kuitenkin hyvin selville swatcheissa. Pääasiassa olen käyttänyt paletin sävyjä sellaisenaan, ilman varsinaista luomiväriä.  Näin saa taiottua pikasilmämeikin kiireisenä aamuna. Värit levittyy hyvin sekä siveltimellä että sormin. Häivytys sormin hetkessä. Toimii hyvin! 


Kommentit

Suositut tekstit