Supermood: Tricolor lahjasetti

Kyseisen setin tultua myyntiin vain hintaan 69.90 Supermoodin verkkokauppaan, oli ns. pakko ostaa! Lahjasettiä nimittäin on markkinoilla vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tuotetta riittää... Hienoa tässä on se, että 3 täysikokoista seerumia on nyt suunnilleen yhden hinnalla. Pakkaus sisältää seuraavat 3 merkin suosituinta seerumia: Radiance serum (59.90 e), One minute face lift (69.90 e) ja Radiance serum (59.90 e). Suluissa siis normaalihinnat, kyseessä siis ohittamaton tarjous, mikäli kotimainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa... ja minuahan kyllä kiinnostaa!

Supermoodin lähestymistapa kauneuteen on holistinen l. kokonaisvaltainen. Filosofiaan kuuluu myös itsensä hoito sisäisesti. Tuotesarjat, joita on 3 kpl ja joista jokaisesta on seerumi tässä setissä mukana, sisältävät myös raakasuklaata ja lisäravinteita. 

Olen hypistellyt merkin tuotteita mm. Sokoksella, mutta hinta on ollut ostamisen esteenä aiemmin. Olen tosi iloinen että nyt pääsen näin halvalla hinnalla kokeilemaan 3 eri seerumia. Jokainen pullo on siis täysikokoinen, 30 ml.


Nämä pakkaukset tulevat kylppäriäni koristamaan :)



Pakkausten sivuissa on tuotteista esittelyt. Egoboost on päivävoiteen alle laitettava pikakiinteyttävä seerumi, joka sisältää tehoaineenaan pakurikääpää. Se häivyttää pigmentaatioita ja uudistaa ihoa. Beauty sleep on yöseerumi sellaisenaan tai yövoiteen alla käytettäväksi. Sisältää ihoa korjaavaa ja uudistavaa fenkolin kantasolu-uutetta. Youth glo on matkipapua ja AHA-happoja sisältävä seerumi, joka tuo kasvoille nuorekkaan hehkun. Sellaisenaan tai meikin alle käytettävä.



Pakkaukset ovat kauniita joka suunnasta ˆ___ˆ

Ehdin tänään testata vain yhtä, Youth glo -seerumia. Se on valkoista ja maitomaista, imeytyy hetkssä ihoon. Tuntui että ihoni imi tätä melko paljonkin.. ehkä oli kuivana. Pipettipullolla annostelu sujuu näppärästi. Huomasin että tämä tosiaan sisältää pieniä valoa heijastavia hippusia, olisikohan mica ainesosista sellainen, joka tämän efektin tekee. En laittanut meikkiä päälle. Iho jäi kosteutetuksi pitkäaikaisesti ilman päivävoidettakin, uskon että tämä sopii erittäin hyvin meikin alle heleyttämään pohjaa. Tuoksu on neutraali. Tästä tuli hyvä ensivaikutelma :) Testaan piakkoin kaksi muutakin seerumia ja päivitän tämän postauksen sen jälkeen.

Tässä vielä kuvat tuoteselostuksista. Pidän siitä että jokaisen raaka-aineen kohdalle on laitettu merkintä, että onko kyseessä luomuraaka-aine, synteettinen vai luonosta peräisin oleva raaka-aine. Supermoodin sivuilta löytyy tuotteissa käytettyjen aineosien esittelyt jokainen ainesosa kerrallaan (kauneuden abc), mikäli käytetyt ainesosat kiinnostavat. Itse ajattelin sen lukaista läpi kunhan tässä tenttikiireiltä kerkeää.





Edit 1.12.

Testasin myös kaksi muuta tuotetta. Yöseerumi on todella ravitseva myös mutta ei rasvaisen tuntuinen. Tuoksultaan hieman makeahko ja oli tuttu jostain, mutten vielä ole saanut päähäni, että mistä.. Koivu-uute on tässä ihan ensimmäisenä ainesosana ja tärkeimpänä vaikuttavana aineena. Seerumi lupaa uudistaa ihoa voimakkaasti. Ensivaikutelma todella lupaava :)

Egoboost -linjan pikakiinteyttäjä on jännä tuttavuus. Enpä ole aiemmin kokeillut ns. tuhkimotippoja, sillä harvemmin niitä minun ikäiseni vielä varsinaisesti tarvitsee. Seerumi jätti hetkeksi levittämisen jälkeen tahmaisen tunteen kasvoille, mutta se häipyi nopeasti ja sellainen lievästi kiristävä tunne jäi jäljelle, mikä lienee tarkoituskin pikakiinteyttäjällä. Päivävoiteen levittämisen jälkeen mitään kireyttä ei enää ole tunnettavissa. Toimii siis nuoremmallekin aivan hyvin. Pakurikääpä on voimakkaasti antioksidanttinen ja ravitseva, siten odotukset tälle tuotteelle ovat korkealla.

Aika näyttää, mitä Supermoodin seerumeista ns. jää käteen. Kuukauden loppuneissa sitten aikanaan viimeistään sanon lopullisen arvioni näistä. Onko Supermood Sinulle tuttu merkki, oletko tykännyt tuotteista?

Kommentit

  1. No olipa huikean hyvä hinta setille! Mä just korkkasin tuon Radiance Seerumin, mutta nuo muutkin kyllä kiinnostaa :) Supermood on toistaiseksi jäänyt mulle vähän etäisemmäksi, kun en ole sarjan tuotteita vielä enempiä testaillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattui kyllä tuuri tarjouksen suhteen, kieltämättä. Joskus onnistuu olemaan oikeassa "paikassa" oikeaan aikaan :D Tällä setillä Supermood teki kyllä vaikutuksen minuun, tulen vielä palaamaan sarjan pariin jatkossa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit