Marraskuun 2016 loppuneet

On jo aikakin tehdä tilinpäätös marraskuusta, ollaanhan jo kohta joulukuun puolessa välissä. Marraskuu oli tuottoisa ja siksi olenkin ehkäpä viivytellyt postauksen kirjoittamista..koska se on työläs ;) Toisaalta pidän tuotteiden arvostelusta, enhän muuten blogia kirjoittaisikaan ˆ__^ Hieman pienempi kasa tuotteita kerrallaan helpottaisi kyllä. Runsaan marraskuun vastapainoksi onkin sitten tulossa laiha joulukuu, sillä tähän mennessä loppuneita on kertynyt vain 2 kpl ja varastot näyttävät olevan melko täynnä.

Tässä koko kasa:


Lähdetäänpä pilkkomaan tätä työmaata osiin. Ensin hiustuotteet:


Four Reasons Silver Shampoo. Perus hyvä hopeashampoo vaalennetuille hiuksille, pigmenttiä oli kohtalaisen runsaasti ja tämän avulla vaaleat hiukset pysyivät raikkaana. Ainut miinuspuoli on se, että hoitavuutta ei ole riittävästi. Toimii hyvin, jos pitää ok ratkaisuna ottaa pelkästään hoitoaineesta hoitavuus irti. Itse tykkään, että myös shampoo olisi hoitava, sillä ikävä on käsitellä pesun jälkeistä pahaa takkupesää. Ei mene jatkoon, ellei nyt hyvä tarjous kävele vastaan. Maksoin tästä Sokoksella noin 10 e.

Garnier Nutrisse Truly Blonde Anti-Yellow Conditioner. Vaalennettujen hiusten markettihoitsikka, jossa niukasti hopeapigmenttiä. Eli tällä ei paljon juhlita, mitä tulee keltaisuuden estoon. Hoitoteho sensijaan on hyvä. Edellä mainitun shampoon kombinaatio tähän toimii hyvin. En lähtisi tätä ostamaan normaalihintaan (joka on noin 9 e), sillä pigmentissä ei ole kehumista. Kuten kuvasta näkyy, sain tämän 3 euron tarjouksesta (ostin 2 kpl) ja siihen hintaan nähden kelpo tuote. Ei jatkoon (paitsi jos on yhtä hyvässä tai paremmassa tarjouksessa ;D )

Cutrin Repair ISM Conditioner. Tämä hoitoaine on näytekokoinen (reilu sellainen), tullut LixBoxista syksyn aikana. Hyvä, hoitava tuote, ei moittimista. Jättää hiukset pehmeiksi ja kosteutetuiksi, edellistä hoitoainetta parempi teholtaan. Toki joka tapauksessa käytän jätettävää hoitoainetta, mutta hyvällä poishuuhdeltavallakin on tärkeä merkityksensä hiusten hoidossa. Jatkoon.

Seuraavaksi kasvojen puhdistustuotteet:


Garnier SkinActive PureActive 3 in 1. Kuoriva puhdistusaine, jota voi käyttää pesuaineena, kuorinta-aineena ja naamiona. Ehkä vähän turhaan ämpätty tällaiseksi 3 in 1 -tuotteeksi. En erota, että mitä on lopulta eroa käyttötavoilla 1 ja 2, yksi ja sama se on. Olen pääasiassa käyttänyt tätä päivittäisenä kuorinta-aineena ennen Konjac -kasvosienen ostoa, joka poisti kuorivan puhdistusaineen tarpeeni. Sittemmin olen käyttänyt tätä vain satunnaisesti, joten purtilo kesti hyvin pitkään. Ihan ok genressään, raikas lopputulos. Ei mitään ihmeitä aknelle tee, ei siihen mitään vaikutusta, vaikka muuta lupaa. En usko että mulla on tällaiselle enää tarvetta, ei jatkoon.

L'Oreal Pure Clay Purity mask. Lorealin uusista naamioista se vihreä, näytepakkaus, joka tuli lokakuun LivBoxin mukana. En erityisemmin pitänyt tästä, punainen naamio (Pure Clay Exfo Mask) oli mukavampi kaikin puolin. Tämä kirveli kasvoilla jonkin verran ja testauskerta ei saanut haluamaan täyttä purkkia. Naamiosarjasta aion hankkia vielä sen mustan version ja uskon pitäväni siitä kaiken lukemani perusteella. Ei jatkoon.

Vichy Purete Thermale puhdistusgeeli. Näytepussi LivBoxin mukana. Ajoi asiansa, perus puhdistusgeeli, raikas lopputulos. Mitään erityistä tästä ei mieleen jäänyt, ei saanut haluamaan täysikokoista tuotetta, joka on hinnaltaan 16,50 e. Puhdistustuotteessa pitäisi olla jotain erityistä, että maksaisin siitä tuollaisen summan. Ei jatkoon.

Korres White tea puhdistusgeeli. Myös LivBoxin mukana tullut näytekoko. Tykkäsin tästä paljon, kosteuttava tuote, joka puhdistaa meikit tehokkaasti. Tuoksu mieto ja miellyttävä. Voisin ostaa uudelleenkin. 

Konjac sponge -kasvosieni. Tällaiseksi se menee ulkonäöltään lopulta ;D Alussa sieni oli kaunis ja valkoinen. Siihen on tietenkin tarttunut likaa ajan kanssa, käytin tuota noin 3 kk, mikä selvästikin on ollut hieman liikaa.. Tuote kuluu käytössä ja se onkin kuvassa enää rusinamainen varjo entisestään. Niin rumalta kuin se näyttääkin kuvassa, kyseessä on kuitenkin loistava tuote. Olen ostanut jo uuden tilalle. Konjac -sieni kuorii ihoa hellävaraisesti ja sopii käytettäväksi kaikkien putsareiden kanssa (paitsi rakeisten kanssa en käyttäisi). Kuten edellä mainitsin, tämä sieni on poistanut kuorivan putsarin tarpeen, tekee sen tehtävän hellävaraisemmin ja miellyttävämmin. Iho on kirkkaampi sienen kanssa kuin ilman. Levitän puhdistusainetta kasvoille sormin ja sitten pyörittelen ja hieron putsaria kastellun sienen avulla iholla. Tästä on tullut pysyvä osa ihonhoitorituaalia aamuin illoin.

Seuraavaksi ihontoitotuotteisiin:


Perfect Face anti-wrinkle anti-ageing creme. Vaatimaton pieni tuubi, jota veikkaan, ettei moni ole nähnyt. Tämä on jostain suoramarkkinointihommasta testiin ostettu. Kyseessä on firma, joka myy jotain mahtavaa ryppyrasvaa kuukausipaketteina.. en tiedä miksi edes kokeilin, en uskonut tuotteen mahtavuuteen alun alkaenkaan. Kai se, että ensimmäinen tuubi tuli hintaan 4,99 + 1,50 postikuluja päälle, houkutti. Peruin tilauksen kuitenkin saman tien kuten tarkoituskin oli. Voide itse on melko rasvaisen tuntuista, varmaankin ravitsevaa, ei ainesosissa ollut moittimista sinänsä. Sisältää avocadoa, kollageenia ja hyaluronihappoa muun muassa, jotka ovat kosteuttavia ainesosia. Tuoksu oli turhan voimakas, joten tämä päätyi lopulta käsirasvaksi kasvojen sijaan. Olisi todennäköisesti aiheuttanut näppyjä myös, sen verran tuhdin oloista tavaraa.. Ei luonnollisestikaan jatkoon. En ymmärrä näitä firmoja ja sitä, että millä nämä menestyvät...

Mossa Vitamin Coctail Intense Rehydration Energising -päivävoide. Tämä vitamiinipitoinen vadelmaa ja tyrniä sisältävä voide oli erinomainen ostos Prismasta. Pidän kovasti Mossasta tämänastisen kokemukseni perusteella. Voide on ravitseva ja kosteuttava, mutta riittävän kevyt imeytyäkseen hyvin. Ei aiheuta näppyjä, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus. Tuoksu on raikkaan marjainen. Mahtava hinta-laatusuhde, ehdottomasti jatkoon, suosittelen lämpimästi kaikille ihotyypeille.

Missha Skin Essential Gingseng & Snail Sheet Mask -kangasnaamio. Tämä tuli Bearelin syksyn kauneusboksista. Tuoksultaan melko voimakas tuote pisti aluksi nenään, mutta lopputulos oli todella mainio. Tuloksena oli kosteutettu ja ravittu iho. Jatkoon!

Mizon Collagen Power Lifting Cream. Bearelin syksyn kauneusboksin mukana tullut näyte. Perus hyvää päivävoidetta, kosteuttaa ja jättää ihon raikkaaksi, ei tuki ihoa ainakaan testauksen perusteella. Kuivaihoiselle ei ehkä riittävää kosteutustehoa, mutta kasvoöljyn päälle esimerkiksi sopisi loistavasti. Pussista riitti noin 3 käyttökertaan. Päädyin tilaamaan Mizonin voiteen myöhemin iHerbin kautta. Se ei ollut juuri tämä vaan kovasti samantyyppinen koostumukseltaan. Erona oli etanaseerumi pääasiallisena vaikuttavana aineena. Sekä Missha että Mizon merkkeinä on tehnyt vaikutuksen minuun. En tiedä ostaisinko juuri tätä voidetta, mutta tuotemerkkinä Mizon jatkoon ehdottomasti.

Skyn Iceland Icelandic Relief Eye Cream. Tämä luxus-näyte tuli Cult Beauty -tilaukseni mukana. Lupaa auttaa silmäpussien, tummien silmänalusten, juonteiden yms. kanssa. Sisältää jäätikön kukkauutetta (Saponaria Pumila -kasvi). Minulle täysin uusi merkki cruelty free -kosmetiikkaa. Hintaa 14g purkilla olisi 45 dollaria. Tämä kosteutti erinomaisesti silmänympärysihoa ja tuoksultaan neutraali voide. Koostumukseltaan keskitäyteläinen eli juuri sopiva mielestäni. Vaikutelma tuli tehokkaasta tuotteesta, jäi kiinnostamaan, ehkä palaan tähän vielä joskus..

Cien Vital Anti-Age Mask ja Q10 Anti-Wrinkle Mask. Näitä tarttui Lidlin reissulta mukaan kerran syksyllä. Halpoja, hintaa 1 e/tuplapussukka. Toisaalta, ei välttämättä hyvä hinta-laatusuhde vrt. Lorealin savinaamiopurkin saa noin 10 e:lla ja halvemmallakin, käyttökerralle tulee kenties halvempi hinta tai ainakin se käyttökerta on laadukkaampi. Vielä olisi yksi pussukka käyttämättä. Ihan ok kosteutusteho molemmilla saunan yhteydessä. En jaksa tällaisten kanssa läträtä ilman saunaa missään nimessä ja toisaalta saunassakin käytän mielummin savi/turvenaamiota, joten ei näille tuotteille oikein löydy paikkaa minun rutiineissani. Jompi kumpi näistä kirveli hieman, mutta en nyt muista kumpi se oli. Ei jatkoon.

Lopuksi vielä sekalaiset tuotteet:


Essence Bling Bling -kynsitarrat. Kivoja timantteja tarrakiinnityksellä, pysyvyys valitettavan huono. Pakkaus kului 2 lakkauksen ja niiden korjailujen kanssa vähän turhan nopeaa että jaksaisin uutta ostaa, vaikka hinta sinänsä ei ollut paha, alle 2 e. Liimakiinnitteiset hilut pysyisivät todennäköisesti paremmin paikallaan, tällaiset ovat vain helppokäyttöisempiä. Toki laitoin päällyslakan päälle, mutta se ei riittänyt.. Ei jatkoon.

Sheer Cover -ripsikuidun harja. Vihdoin lentää roskikseen. Käytin tätä pitkään kulmaharjana kunnes ostin siihen tarkoitukseen oikean harjan. Itse kuitutuote oli tarkoitettu laitettavaksi ripsiin ripisiväriä ennen lisäämään pituutta. Ihan katastrofaalinen tuote kyseessä. Kuidun meneminen silmiin ei ole mikään miellyttävä kokemus, käyttökokeilu jäi yhteen kertaan. Heitin pian pois itse tuotteen ja otin harjan uusiokäyttöön. Sanomattakin selvää, että ei jatkoon, ei mikään tämäntyyppinen tuote.

Palmolive -suihkusaippua. LivBoxin yksi typerimmistä näytteistä. Epäkätevä pieni pullo, jolla ei ole mitään arvoa käytännössä. Sama olisi ollut laittaa boksiin täysi tuote, jonka hinta olisi alle 2 euroa. Itse suihkusaippua on perus Palmolivea, kosteuttavaa ja kivan tuoksuista. Ks. saippuamerkkiä tulee aina toisinaan ostettua.

Korres Basil Lemon -suihkugeeli. Näytekoko LivBoxin mukana. Tämä oli kiva, tykkäsin kovasti. Raikas tuoksu ja pehmeä vaahto teki suihkuhetkestä paremman kokemuksen..harmi että puteli oli näin pieni. Voisin ostaa uudeleen.

Garnier UltraDry -antiperspirantti. Luottotuote, näitä tullut ostettua monta. Toimii hintaansa nähden hyvin (noin 2,50 e). Välillä ostan jotain muuta vaihtelukseksi, mutta tähän tulee jostain syystä aina palattua ja jatkossakin.

Elivo käsivoide. Livboxista tämäkin. Huomaan että aika monta tuotetta on boksista peräisin ollut marraskuun loppuneissa. Hyvää käsivoidetta, mieto hypotuoksu. Veikkaan silti, ettei tule ostettua uudestaan, sillä markettikäsivoiteet on edullisempia. Elivo-sarjaa myy apteekki.

Maybelline kynsilakanpoistoaine. Tämä on ikivanha. Opiskelujen ja työn vuoksi kynsilakkoja tulee käytettyä niin vähän, että kulutus ollut todella hidasta. Vihdoin loppui pullo. Tilalle ostin Lidlin kynsilakan poistoaineen, jonka annostelumekanismi on kätävämpi. Toisaalta tämän tuoksu oli neutraalimpi ja ei ehkä niin kuivattava käsille.

Kommentit

Suositut tekstit